Pàgina d'inici » CARNET JOVE CAL BOLET

CARNET JOVE CAL BOLET

CARNET JOVE OMPLE SOLICITUD

Introducció

carnet jove 2014

El carnet jove de St. Gregori consisteix en una targeta plastificada individual i personalitzada adreçada als joves del municipi d’entre 12 i 29 anys, amb la qual podran obtenir diferents descomptes i avantatges en diversos establiments i activitats a nivell local o comarcal. Aquest carnet té una durada d’un any i pels seus usuaris representa un cost simbòlic de 3 € el pagament dels quals s’efectuarà en el moment que sol·liciten el carnet. Aquest carnet es podrà obtenir a l’Espai Jove Cal Bolet, el punt d’informació juvenil del municipi de St. Gregori.

QUAN VAL FER-SE EL CARNET JOVE CAL BOLET?

  • Si tens de 12 a 14 anys d’edat: 4 €
  • si tens de 14 a 29 anys d’edat: 5 €

 

Objectius

Amb el desenvolupament d’aquest projecte es pretén oferir una eina que faciliti als joves l’accés a diverses activitats, materials o complements per tal que puguin augmentar la qualitat del seu temps lliure, i d’aquesta manera es potenciï el consum esportiu, cultural i lúdic entre la població jove de St. Gregori.

A més aquest projecte també pretén aconseguir un acostament dels joves cap a entitats i instal·lacions municipals i comarcals alhora que aquests establiments, administracions, entitats i empreses s’impliquen en la realitat juvenil.

Un altre dels objectius del projecte consisteix en potenciar l’aparició, transmissió i manteniment d’un sentiment popular d’estima i respecte al municipi entre la gent jove.

Col·laboracions

Podran col·laborar amb el carnet jove totes aquelles administracions, entitats i empreses que ho desitgin. La forma de col·laboració vindrà donada per un descompte x que aquestes mateixes administracions, entitats o empreses oferiran als usuaris del carnet en la compra dels seus serveis o productes.

El període de col·laboració serà d’un any ( 12 mesos) i es pactarà mitjançant un acord entre l’ajuntament i les administracions, entitats o empreses col·laboradores que ambdós hauran de signar. Abans de finalitzar el període es procedirà a la revisió del projecte per part de l’ajuntament i els col·laboradors, i és renovarà l’acord de col·laboració amb aquells que desitgin seguir donant suport al projecte.

A tots els col·laboradors se’ls hi facilitarà una mostra d’aquest carnet perquè en coneguin el format i també un adhesiu conforme el seu suport al projecte. Aquest adhesiu l’hauran de col·locar en un lloc visible de l’establiment.

A més, en la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Gregori en l’apartat de l’Àrea jove s’inclourà, a mode de publicitat, un apartat per informar a tots els joves dels establiments que col·laboren en aquest projecte.

També s’edita regularment un díptic informatiu on i consten tots els establiments col·laboradors.


DIPTIC CARNET JOVE 1

DIPTIC CARNET JOVE 2